Data management without closing your account
Hesap kapatmadan veri yönetimi
Lilithia users can manage and delete specific personal data within the app at any time — without deleting their account.
Lilithia kullanıcıları, hesaplarını silmeden uygulama içindeki belirli kişisel verilerini istedikleri zaman yönetebilir ve silebilir.
These actions are applied immediately. Deleted favorites cannot be recovered.
Bu işlemler anında uygulanır. Silinen favori veriler geri alınamaz.
For data that cannot be deleted through the app interface, you can submit a deletion request by email:
Uygulama arayüzü üzerinden silinemeyen veriler için e-posta göndererek veri silme talebinde bulunabilirsiniz:
Data deletion requests are evaluated and finalized within 30 days, subject to legal obligations. Anonymized technical data (e.g., error and diagnostic logs) required by law falls outside this scope.
Veri silme talepleri, yasal yükümlülükler saklı kalmak kaydıyla en geç 30 gün içinde değerlendirilir ve sonuçlandırılır. Yasal zorunluluklar kapsamında saklanması gereken anonimleştirilmiş teknik veriler bu kapsamın dışındadır.